Följ våra transporter >>

Företagsflyttningar – flytthjälp för ditt företag

Att flytta ett helt företag kan vara ett tidskrävande projekt. En företagsflytt bör därför planeras i god tid för att det ska gå smidigt och för att kunna använda tiden på bästa sätt.

Frågor att ta ställning till kan vara exempelvis om flytten ska ske under vanlig arbetstid eller på helg- eller kvällstid? Hur lång tid får det ta och hur många bör involveras? Vår kompetenta och erfarna personal svarar gärna på era frågor och vi hjälper er med planering och förberedelser för en effektiv företagsflytt.

Vi på Barks flytt & alltjänst sätter alltid kunden i centrum och fokuserar på era behov, och vi anpassar oss därför efter när ni har tid och möjlighet. Oavsett om det är så att ni behöver hjälp på helg- eller kvällstid så finns vi tillgängliga och kan hjälpa till med er företagsflytt. Vi gör dessutom allt för att vara där våra kunder befinner sig och behöver oss.

Vi erbjuder företagsflytt för företag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar.

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig och ditt företag med planering och praktiska instruktioner inför företagsflytt. Lycka till!

Nyheter

2024-03-01

Göteborg

Vecka 10 är vi i Göteborg och har ledigt utrymme både på vägen dit och därifrån. Vi kör från Kalmar och Stockholm.   Boka Er samtransport t…

Läs mer här
2024-03-01

Mars

Årets två första månader är förbi och nu nalkas våren! Vi kör som vanligt en lastbil i veckan mellan Kalmar och Stockholm samt ut i Europa varannan…

Läs mer här
2024-02-10

2024

Tack för det gångna året och varmt välkomna till oss under 2024!      …

Läs mer här
2023-12-22

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt år önskar vi på Barks Flytt & Alltjänst.…

Läs mer här