Följ våra transporter >>

Flyttfirma i Göteborg

Välkommen till Barks Flytt & Alltjänst i Göteborg! BARKS FLYTT & ALLTJÄNST EXPRESS AB är ett välkänt transportföretag med lång erfarenhet av flytt- och transporttjänster inom Sverige och utomlands. Behöver du en flyttfirma i Göteborg med omnejd? Tack vare vårt goda samarbete med våra samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda flyttjänster inom hela Sverige samt utomlands med Göteborg som säte.

Vi har funnits i branschen i 40 år vilket innebär att vi har mycket stor erfarenhet inom våra områden. Hos oss möter du personlig service med omtanke och kunskap. Ingen flyttning är för liten eller för stor för oss.

Flyttstädning

I samband med din flytt kanske du behöver hjälp med flyttstädning? Många tycker det är värt pengarna att boka en flyttstädning, man sparar många timmars jobb och kan koncentrera sig på allt runt omkring flytten istället. Dessutom så har vi rutinerade medarbetare som städar snabbt och effektivt och vet vad man bör tänka på vid en flyttstädning.

Magasinering

Behöver du även kanske hjälp med magasinering av ditt bohag eller enstaka möbler, då har du hittat rätt. Barks Flytt & Alltjänst har lång erfarenhet av magasinering och vi hjälper dig gärna med tips och råd. Oavsett om du behöver magasinering för en kort tid eller under flera år så kan du vända dig till oss.

Vi erbjuder både magasineringsboxar och övriga utrymmen för magasinering, allt anpassas efter dina behov och för att underlätta för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig.

Nyheter

2024-04-22

Barks – Stockholm

New in! Vi har från och med denna vecka en nytillkommen bil stationerad i Stockholm…

Läs mer här
2024-04-22

Barks – vecka 17

Ny vecka, samma rutter. Kalmar - Stockholm - Kalmar, tur och retur som vanligt. Det finns ledigt utrymme fram och tillbaka.   Vi skickar…

Läs mer här
2024-04-13

Barks – vecka 16

Under veckan som kommer har vi två stora bilar i Stockholm med ledigt utrymme söderut. En av bilarna kommer in med färjan från utlandet och går e4 …

Läs mer här
2024-04-05

v15 med Barks – inrikes

Vi har under veckan två inrikesbilar med ledigt utrymme, tur och retur.   Den ena bilen går från Kalmar till Stockholm och tillbaka. Den…

Läs mer här