Följ våra transporter >>

Magasinering och lagring

Hur stort utrymme behövs, vad kostar det och hur vet jag att det blir en trygg förvaring? Vi har svaren och vi hjälper dig gärna.

Barks Flytt & Alltjänst har lång erfarenhet av magasinering och vi hjälper dig gärna med tips och råd. Har du behov av att lagra enstaka möbler, bohag eller kanske hela ditt hem så löser vi det åt dig.

Oavsett om du behöver magasinering för en kort tid eller under flera år så kan du vända dig till oss. Vi erbjuder både magasineringsboxar och övriga utrymmen för magasinering, allt anpassas efter dina behov och för att underlätta för dig som kund.

Magasinering på flera orter

Barks Flytt & Alltjänst finns tillgängliga för magasinering i Stockholm, GöteborgMalmö och Kalmar. Vi inser även vikten av en trygg och säker förvaring och prioriterar därför detta i allra högsta grad. På så sätt kan vi förse Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar med magasinering som du kan lita på.

Vi har kompetensen och erfarenheten för att hjälpa dig på bästa sätt och vi sätter alltid kunden i första hand!

Kontakta oss för mer information.

Nyheter

2024-03-01

Göteborg

Vecka 10 är vi i Göteborg och har ledigt utrymme både på vägen dit och därifrån. Vi kör från Kalmar och Stockholm.   Boka Er samtransport t…

Läs mer här
2024-03-01

Mars

Årets två första månader är förbi och nu nalkas våren! Vi kör som vanligt en lastbil i veckan mellan Kalmar och Stockholm samt ut i Europa varannan…

Läs mer här
2024-02-10

2024

Tack för det gångna året och varmt välkomna till oss under 2024!      …

Läs mer här
2023-12-22

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt år önskar vi på Barks Flytt & Alltjänst.…

Läs mer här