Följ våra transporter >>

Flyttfirma i Stockholm

Välkommen till din flyttfirma i Stockholm! Barks Flytt & Alltjänst erbjuder flyttjänster med säten i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Vi är en flyttfirma som funnits i branschen i 40 år och har lång erfarenhet av transport, flyttning, flyttstädning och magasinering. Med hjälp av vår yrkeskunniga personal och våra specialutrustade fordon är vi en komplett flyttfirma med stor kapacitet.

Vi har samarbetspartners över hela Sverige och ser till att din flytt blir smidig och trygg. Vi hjälper till med flyttningar såväl in- som utrikes och vi har gedigen kunskap om transportering av ömtåligt material och annat svårhanterligt gods. Behöver du dessutom hjälp med magasinering så erbjuder vi det också. Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Flyttstädning

Spara på krafterna och överlåt flyttstädningen till proffsen! Vi sköter det smidigt och enkelt, du vet att det blir rätt från början och du kan koncentrera dig på annat. Flyttstädning kan vara slitsamt och kräva mycket tid om man inte vet vad man ska tänka på och hur man bör göra. Vi har alla redskap och kunskapen som krävs för en effektiv flyttstädning! Våra duktiga medarbetare kommer gärna med tips och råd, välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om flyttstädning.

Magasinering

Vi på Barks Flytt & Alltjänst har lång erfarenhet av magasinering, både av enstaka möbler och hela bohag. Hur vet man att man magasinerar på rätt sätt och att det blir en trygg förvaring? Vi har svaren.

När du anlitar Barks Flytt & Alltjänst i Stockholm för magasinering är du i trygga händer. Vi erbjuder anpassade magasineringsboxar och andra utrymmen, helt anpassat efter dina behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om magasinering och vad vi kan göra för dig.

 

Nyheter

2024-04-22

Barks – Stockholm

New in! Vi har från och med denna vecka en nytillkommen bil stationerad i Stockholm…

Läs mer här
2024-04-22

Barks – vecka 17

Ny vecka, samma rutter. Kalmar - Stockholm - Kalmar, tur och retur som vanligt. Det finns ledigt utrymme fram och tillbaka.   Vi skickar…

Läs mer här
2024-04-13

Barks – vecka 16

Under veckan som kommer har vi två stora bilar i Stockholm med ledigt utrymme söderut. En av bilarna kommer in med färjan från utlandet och går e4 …

Läs mer här
2024-04-05

v15 med Barks – inrikes

Vi har under veckan två inrikesbilar med ledigt utrymme, tur och retur.   Den ena bilen går från Kalmar till Stockholm och tillbaka. Den…

Läs mer här