Följ våra transporter >>

Flyttfirma i Malmö

Ska du flytta till eller från Malmö med omnejd? Vi hjälper dig mer än gärna med bohagsflytt både inom hela Sverige och om du ska flytta utomlands! Vi ser efter våra kunder och har säkra samtransporter mellan södra Sverige och Norrland varje vecka. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda flyttjänster i och utanför Sverige med Malmö som säte.

Barks Flytt & Alltjänst hjälper dig med flytten till och från Malmö och övriga Sverige och även utomlands. Vi erbjuder dig hjälp med alltifrån hela bohagsflytt till enstaka möbler. Vi kan hjälpa dig med flytten efter att du packat allt själv, men vi kan även erbjuda dig en så kallad helflyttning, där vi tar hand om allting åt dig.

En helflyttning innefattar demontering, montering, packning, uppackning, lastning, transport och lossning, vi löser det!

Flyttstädning

Slipp flera timmars arbete och spara dina krafter till att inreda ditt nya boende! Anlita oss för flyttstädning så vet du att det blir ordentligt utfört av erfaren personal. Vi städar snabbt och effektivt och har koll på vad som krävs vid flyttstädningar. Du kommer inte att ångra dig!

Magasinering

Vi kan också hjälpa dig med magasinering av dina möbler, antingen enstaka möbler eller hela ditt bohag. Behöver du magasinering under en kortare period eller kanske flera år? Vi förvarar dina saker tryggt.

Kontakta oss för att få veta mer om magasinering och vad vi kan göra för dig.

Nyheter

2024-04-22

Barks – Stockholm

New in! Vi har från och med denna vecka en nytillkommen bil stationerad i Stockholm…

Läs mer här
2024-04-22

Barks – vecka 17

Ny vecka, samma rutter. Kalmar - Stockholm - Kalmar, tur och retur som vanligt. Det finns ledigt utrymme fram och tillbaka.   Vi skickar…

Läs mer här
2024-04-13

Barks – vecka 16

Under veckan som kommer har vi två stora bilar i Stockholm med ledigt utrymme söderut. En av bilarna kommer in med färjan från utlandet och går e4 …

Läs mer här
2024-04-05

v15 med Barks – inrikes

Vi har under veckan två inrikesbilar med ledigt utrymme, tur och retur.   Den ena bilen går från Kalmar till Stockholm och tillbaka. Den…

Läs mer här